Afzuigkappen | Offerte aanvragen bij Heart of the Kitchen

Bekijk onze afzuigkappen

Op zoek naar hoogwaardige afzuigkappen voor uw keuken? Bij Heart of the Kitchen bieden wij een uitgebreide selectie van ILVE afzuigkappen die aan alle eisen voldoen.

Prijs

tot

Merk

Stijl

Type afzuigkap

Toon meer

Toon minder

Type afzuiging

Breedte

Kleur

Toon meer

Toon minder

Geluidsniveau

Ontdek de elegantie en prestaties van ILVE afzuigkappen bij Heart of the Kitchen!

Of u nu op zoek bent naar een inbouw afzuigkap of een stijlvolle wandschouwkap. Al onze modellen zijn beschikbaar met een afvoer naar buiten of recirculatie functie.

Heeft u een luchtafvoer naar buiten in uw keuken? Dan is een luchtafvoer kap de juiste keuze voor u. Als er geen afvoer naar buiten aanwezig is, zoek dan naar een model die geschikt is voor recirculatie. Vergeet niet om rekening te houden met de afzuigcapaciteit. Voor grotere keukens is een hogere afzuigcapaciteit nodig om optimale prestaties te garanderen.

ILVE staat wereldwijd bekend om zijn ongeëvenaarde kwaliteit en innovatieve functies. Geniet van krachtige en geruisloze afzuiging, waardoor uw keuken vrij blijft van kookdampen en geuren.

Kies uit afzuigkappen met afvoer naar buiten voor optimale ventilatie of modellen met recirculatie om kookdampen effectief te zuiveren en schone lucht terug te brengen in de keuken.

Voor ieder fornuis in ons assortiment is een bijpassende afzuigkap leverbaar. Ze vormen dan samen een opvallend geheel in uw keuken. Welke kleur of combinatie u ook kiest, wij hebben de juiste match. Het assortiment bevat zowel landelijke als moderne afzuigkappen.

Daarnaast beschikt iedere dampkap in ons assortiment over een ruime afzuigcapaciteit, zodat alle vocht en damp snel wordt afgevoerd. Laat u snel verrassen door ons complete aanbod.

Voeg een vleugje Italiaanse elegantie toe aan jouw keuken met ILVE afzuigkappen - bekijk ons assortiment nu! Kies voor een landelijke of moderne uitvoering, of ga voor een combinatie!

 

Maak het uzelf gemakkelijk met onze installatie service

Maak een afspraak!

In onze showroom zijn alle producten te bekijken!

Bezoek onze showroom in Barendrecht en ervaar de kwaliteit van onze producten. Laat u vrijblijvend adviseren door één van onze productspecialisten. In ontspannen sfeer kiest u de apparatuur voor uw droomkeuken.

Showroom Afspraak Maken Heartofthekitchen