Inductiekookplaten | Offerte aanvragen bij Heart of the Kitchen

Bekijk onze inductiekookplaten

De effectieve en verantwoorde manier van koken. Lees meer over de voordelen in onze blog!

Prijs

tot

Merk

Stijl

Breedte

Kleur

Aantal kookzones

Stroomaansluiting

Geïntegreerde afzuiging

Ontdek onze Prachtige Selectie van ILVE Inductiekookplaten

Bent u op zoek naar een nieuwe inductiekookplaat voor uw keuken? Bij Heart of the Kitchen hebben we een uitgebreid assortiment kookplaten die perfect aansluiten bij uw wensen en behoeften. Of u nu een landelijke of moderne keuken heeft, wij hebben de ideale inductiekookplaat voor u.

Bij Heart of the Kitchen begrijpen we dat elke keuken zijn eigen unieke stijl heeft. Daarom bieden we een ruime keuze aan inductiekookplaten die zowel bij landelijke als moderne keukens passen. Of u nu houdt van een warme, gezellige uitstraling of een strak, eigentijds design, wij hebben de perfecte inductiekookplaat voor uw keuken.

Bij het kiezen van een inductiekookplaat is de breedte een belangrijke factor om rekening mee te houden. Heart of the Kitchen biedt kookplaten met inductiezones in verschillende breedtes, namelijk 30 cm, 45 cm, 60 cm, 75 cm en 90 cm. Met deze diverse opties vindt u bij ons gegarandeerd de perfecte pasvorm voor uw keukenruimte.

Wij begrijpen dat iedereen een andere voorkeur heeft als het gaat om het bedienen van keukenapparatuur. Daarom bieden wij zowel inductiekookplaten met knopbediening als modellen met touchbediening aan. De knopbediening geeft u een vertrouwd gevoel en maakt nauwkeurige controle mogelijk, terwijl de touchbediening een moderne en strakke uitstraling heeft, perfect voor liefhebbers van hedendaags design.

Onze ILVE inductiekookplaten zijn van topkwaliteit en voldoen aan de hoogste normen op het gebied van prestaties en duurzaamheid.

Maak het uzelf gemakkelijk met onze installatie service

Maak een afspraak!

In onze showroom zijn alle producten te bekijken!

Bezoek onze showroom in Barendrecht en ervaar de kwaliteit van onze producten. Laat u vrijblijvend adviseren door één van onze productspecialisten. In ontspannen sfeer kiest u de apparatuur voor uw droomkeuken.

Showroom Afspraak Maken Heartofthekitchen