Over ons - Heart of the Kitchen

De fornuizen specialist van Nederland

Al 25 jaar de grootste fornuizen showroom van Nederland

Over Heart of the Kitchen

Wat leuk dat u ons online bezoekt. Naast onze website hebben we ook een showroom waar ca. 50 fornuizen, afzuigkappen en inbouwapparatuur te bekijken zijn. U bent van maandag t/m zaterdag (openingstijden) van harte welkom om de producten in het echt te bekijken en te voelen. Vindt u het prettig om tijdens uw bezoek verzekerd te zijn van advies maak dan een afspraak.

Wij zijn gespecialiseerd in het Italiaanse topmerk ILVE. De fornuizen, kookplaten, afzuigkappen en inbouwapparatuur worden geproduceerd en met de hand geassembleerd in de fabriek gevestigd in Noord-Italië. Met ruim 50 jaar ervaring is dit familiebedrijf één van de meest toonaangevende producenten in Europa.

Daarnaast zijn we ook officieel dealer van de topmerken Quooker, Novy en Big Green Egg.
Wilt u zeker weten of we het product waar u interesse in heeft ook in de showroom hebben staan neem dan gerust contact op met één van onze adviseurs.

We verwelkomen u graag in onze showroom!

Over Ons

Onze Missie

"Kwaliteitsmerken, goede service en scherpe prijzen". Wij spelen continu in op de wensen van onze klanten en verkopen uitsluitend de beste merken. Wij streven ernaar om een betrouwbare kwaliteitsleverancier te zijn van vrijstaande fornuizen, barbecues, koelkasten en keuken(inbouw)apparatuur.

Over Ons

Showroom

Wilt u liever een persoonlijke uitleg over onze producten dan kunt een geheel vrijblijvend een bezoek brengen aan onze showroom. Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar.

Over Ons

Levering & Service

We bezorgen uw bestelling in heel Nederland en Belgie. Bij bepaalde producten (fornuizen en afzuigkappen) kunt u ervoor kiezen om pas bij aflevering te betalen. Daarnaast heeft u op al onze producten fabrieksgarantie. Kwaliteitsmerken waarop u kunt vertrouwen en met een goede service-afhandeling.