Retourbeleid - Heart of the Kitchen

Retourbeleid

Op al onze bestellingen is het herroepingsrecht voor consumenten van toepassing (uitgezonderd zakelijke aankopen).

Bestelling Annuleren (vóór levering) Een door u geplaatste bestelling op de webwinkel van Trabricon B.V. kan kosteloos en zonder opgaaf van reden geannuleerd worden binnen 14 dagen.

De koop ongedaan maken (na levering) Consument heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaand op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en indien mogelijk in originele verpakking worden geretourneerd. Trabricon B.V. vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door Trabricon B.V. in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument Trabricon B.V. de herroeping meldt. Tenzij Trabricon B.V. aanbiedt het product zelf af te halen, mag Trabricon B.V. wachten met terugbetalen tot het product in haar bezit is. De verzendkosten voor het retour zenden van het product naar Trabricon B.V. is voor rekening voor de consument. Trabricon B.V. gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

LET OP: Stuur NOOIT een product retour naar Trabricon B.V. voordat u van ons bericht heeft ontvangen dat het product retour gezonden kan worden.

Voorwaarden voor retourzending:
- Het product dient geheel compleet en in de originele staat te zijn;

- Het product dient schoon te zijn, zoals de klant deze heeft ontvangen;

- Het product mag niet beschadigd zijn; Meegeleverde montagemateriaal dient origineel verpakt te zijn;

- Het product moet voorzien zijn van de originele handleidingen en meegeleverde accessoires;

- Het product moet voorzien zijn van een goede verpakking, bij voorkeur de originele verpakking, welke wel geopend mag zijn geweest;

LET OP: Deze annuleringsregeling en afkoelingsperiode gelden NIET voor speciaal bestelde artikelen, zie hiervoor 'Klantspecifieke aankopen'. Indien verkoper niet in staat is het gekochte product te leveren, bijvoorbeeld doordat het artikel uit de handel is genomen, zal deze de koper hiervan op de hoogte stellen. Koper heeft hierdoor het recht de aankoop te annuleren.

Klantspecifieke aankopen:
Sommige artikelen die via de website van Heart of the Kitchen worden verkocht, worden klant specifiek besteld. Deze artikelen kunnen NIET door de koper worden geannuleerd en ook de afkoelingsperiode is niet van toepassing voor deze artikelen. Dit geldt hoofdzakelijk voor FORNUIZEN, AFZUIGKAPPEN, SIDE- BY-SIDE KOELKASTEN EN BARBECUE TAFELS.