Inductiefornuizen | Offerte aanvragen bij Heart of the Kitchen

Bekijk onze inductiefornuizen

Koken met een inductiefornuis gaat snel en efficiënt. de ILVE inductiefornuizen zijn voorzien van de nieuwste inductie technieken en energieklasse A+. De kookplaten zijn super vlak en voorzien van een flexzone. De inductiefornuizen zijn aangesloten in onze showroom zodat u werking van de kookplaat en ovens kunt bekijken.

Er zijn veel voordelen om te koken met een inductiefornuis. Zo is een inductiefornuis erg snel warm maar ook zeer nauwkeurig. Het vermogen van een inductiefornuis kan worden aangepast, hierdoor kan de temperatuur zeer nauwkeurig worden gecontroleerd. Een inductiefornuis heeft allerlei handige functies om koken zo leuk en veilig mogelijk te maken.

Lees onze blog over de voordelen van een inductiefornuis.

Prijs

tot

Type kookplaat

Stijl

Breedte

Aantal ovens

Kleur

Toon meer

Toon minder

Aantal kookzones

Stroomaansluiting

Heart of the Kitchen, dé plek voor inductiefornuizen

Hier vind je een uitgebreide selectie van de beste inductiefornuizen van topmerken zoals Bosch, Miele, en Siemens.

Een inductiefornuis is de perfecte keuze voor koks die op zoek zijn naar de nieuwste en meest geavanceerde technologie op het gebied van koken. De kookplaat van een inductiefornuis werkt door middel van elektromagnetische inductie, waardoor de pan rechtstreeks wordt verwarmd zonder dat de kookplaat zelf heet wordt. Dit zorgt niet alleen voor een snellere en nauwkeurigere verhitting van de pan, maar ook voor een efficiënter gebruik van energie.

Onze inductiefornuizen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en modellen, van vrijstaande fornuizen tot inbouwmodellen. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudig en betaalbaar model of een luxe inductiefornuis met allerlei extra functies, bij Heart of the Kitchen vind je zeker wat je zoekt.

Bovendien bieden we ook deskundig advies en uitstekende service aan, zodat je de juiste keuze kunt maken en zeker kunt zijn van een probleemloze aankoop en installatie van je nieuwe inductiefornuis.

Kortom, als je op zoek bent naar een inductiefornuis van topkwaliteit, dan ben je bij Heart of the Kitchen aan het juiste adres. Bekijk ons assortiment en neem gerust contact met ons op voor meer informatie of advies.

Maak gebruik van onze installatie service

Maak een afspraak!

In onze showroom zijn alle producten te bekijken!

Bezoek onze showroom in Barendrecht en ervaar de kwaliteit van onze producten. Laat u vrijblijvend adviseren door één van onze productspecialisten. In ontspannen sfeer kiest u de apparatuur voor uw droomkeuken.

Sfeer Kooklux Fornuizen Categoriee N 2