Gasfornuizen | Offerte aanvragen bij Heart of the Kitchen

Bekijk onze gasfornuizen

Prijs

tot

Merk

Stijl

Aantal ovens

Type kookplaat

Breedte

Kleur

Toon meer

Toon minder

Aantal kookzones

Stroomaansluiting

Een gasfornuis is de ideale keuze voor koks die op zoek zijn naar betrouwbare en klassieke kooktechnologie.

De kookplaat van een gasfornuis werkt door middel van open vlammen, waardoor pannen direct worden verwarmd. Dit zorgt voor een nauwkeurige controle over de warmte en maakt het gemakkelijk om de temperatuur aan te passen tijdens het koken.

Bij het koken is efficiëntie en gebruiksgemak van groot belang. Een ILVE gasfornuis is perfect voor zowel moderne als landelijke keukens door de vele mogelijkheden. Bij Heart of the Kitchen bieden we een uitgebreide selectie van ILVE gasfornuizen die aan de behoeften van elke kookliefhebber voldoen.

Bij Heart of the Kitchen hebben we een breed scala aan ILVE gasfornuizen om aan uw specifieke behoeften en voorkeuren te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een vrijstaand ILVE gasfornuis met meerdere kookzones of een gas kookplaat die in uw bestaande keuken kan worden ingebouwd, wij hebben de juiste opties voor u. Onze ILVE gasfornuizen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, een moderne of landelijke stijl, en met diverse functies, zodat u het perfecte fornuis kunt vinden dat aansluit bij uw kookstijl en keukenontwerp.

De ILVE gasfornuizen zijn verkrijgbaar in breedtes van 60, 70, 90, 100, 120 en 150 cm. Afhankelijk van de maat zijn ze uitgerust met dubbele of enkele ovens. Bovendien zijn deze fornuizen verkrijgbaar in diverse aantrekkelijke kleuren, waaronder RVS, Mat Grafiet, Glanzend Zwart, Antraciet, Antiek Wit, Wit, Rood, Blauw, Groen, en zelfs RAL-Kleuren.

Bovendien bieden we deskundig advies en uitstekende service, zodat u met vertrouwen uw nieuwe ILVE gasfornuis kunt kiezen en probleemloos kunt laten installeren.

Kortom, als u op zoek bent naar een hoogwaardig gasfornuis, dan bent u bij Heart of the Kitchen aan het juiste adres. Bekijk ons assortiment en neem gerust contact met ons op voor meer informatie of advies.

Maak het uzelf gemakkelijk met onze installatie service

Maak een afspraak!

In onze showroom zijn alle producten te bekijken!

Bezoek onze showroom in Barendrecht en ervaar de kwaliteit van onze producten. Laat u vrijblijvend adviseren door één van onze productspecialisten. In ontspannen sfeer kiest u de apparatuur voor uw droomkeuken.

Showroom Afspraak Maken Heartofthekitchen